BENNY BLANCO PRODUCTIONS
Dans Modeshow GUESS Mens Watches Collectie 2011

 

In opdracht van IBB group verzorgde BBP een dans modeshow tijdens de lancering van Guess Mens Watches collectie 2011. De dans modeshow was voor alle vertegenwoordigers van GUESS uit Nederland en vond plaats in de Fabrique te Utrecht.


 
Benny Blanco

Artsen Symposia, MCH Westeinde en LUMC Leiden

In samenwerking met de wel gerespecteerde DR ABT Rietveld en de Hofstad Beat band olv Job Terlouw verzorgde Benny Blanco Productions een breakdance show voor artsen en behandelaars van dansers en musici tijdens de symposia in Ziekenhuis Westeinde Den Haag en UMC Leiden.

Thaibox Gala & Fight Club Den Haag

In samenwerking met Force One verzorgde Benny Blanco Productions voor Boks en Thaiboxing Gala Houwards en Fight Club Den Haag in Zichtenburg vier verschillende breakdance thema shows in de ring.

Youth in the City onderzoek Politie Rotterdam Rijnmond

Voor youth in the city werkte Benny Blanco mee aan een film voor intern polite onderzoek politie protocollen gedrag en versus jeugd cultuur

Fotoshoots Starsquid

Projecten & Evenementen
 

Olympisch Stadion

Benny Blanco verzorgde een breakdance demonstratie en workshop voor 5000 kinderen bij het olympisch stadion in Amsterdam.

Orientaals vs Breakdance Project

Benny Blanco verzorgde voor zijn leerlingen van het Haags Hiphop Centrum ism met orientaalse dansgroep Isis Eye twee bijzondere voorstellingen tijdens het Laak Festival en op het Schilderswijk Festival.

Meer info ??