BENNY BLANCO PRODUCTIONS

WORKSHOP & COACHING TRAJECTEN

 

Benny Blanco is sinds 2000 actief in het verzorgen van workshops.

Er mag gezegd worden dat Benny Blanco voor vele dansers en jongeren een voorbeeld is en dat hij samen met zijn crew Styles Confidential verantwoordelijk is voor de groei van de bboy/bgirl scene in Den Haag en omstreken. Het motiveren van mensen om hun creatieve kant te verkennen en zich zowel persoonlijk als in de hiphop cultuur te ontwikkelen, is een van de doelen. Respect, zelfvertrouwen, doorzettings vermogen, sociale omgang, discipline zowel als talentontwikkeling zijn zeer belangrijke uitgangspunten.

Workshops worden in elke mogelijke vorm en maat aangeboden en uitgevoerd door professionele docenten binnen hun vakgebieden. Vele kunstzinnige vakgebieden zijn vertegenwoordigd waaronder Dans, Kunst, Zang en Muziek

Enkele voorbeelden; Dans (HipHop,Modern,Breakdance,Electric Boogie, Popping Streetartists ,Urban, Ballet) Kunstenaars(Graffiti, Beeldend, theater) Zang & Muziek (Dj's, MC's, Hosts, Beatboxers, Rappers, Zangers&zangeressen)

Ervaring in onderwijs en kunst en cultuur instellingen, theater en zowel bijvoorbeeld het TV en het bedrijfsleven.

Door deze diversiteit aan netwerk van opdrachtgevers en artiesten met allen sterk uiteenlopende wensen is geen enkele opdracht of cross-over is te ver gezocht voor Benny Blanco Producties!